Workshop Vol vertrouwen spreken voor publiek

Halo Workshop

Workshop Vol vertrouwen spreken voor publiek

do, 26 september • 15:00 - 16:30

Strandpaviljoen a/d Plas
Met Joya van den Boog, Annick Versluis
€79, incl. borrel (drinks & bites)

Ken jij ze al? De ladies van A Cup of Ambition, het vrouwelijke sprekers- en trainingsbureau, met als missie MORE WOMEN ON STAGE!

Aangemelde leden

  • Silvana Naipal
  • Ying Ying Chen
  • Lineke Kool
  • Linda t’Sas
  • Petra Azzone
  • Orchidea Kadaruskan
Deel dit evenement

Aankomende evenementen

Meld je aan voor
Workshop Vol vertrouwen spreken voor publiek
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Omschrijving

SPEAK UP – Wil je met meer zelfvertrouwen voor een groep of zaal staan? Wil je met plezier én helemaal op je eigen manier leren spreken of presenteren? In deze interactieve workshop vol oefeningen en tips van A Cup of Ambition wordt je meegenomen langs waardevolle sprekerstips, met de focus op het vinden van jouw authenticiteit als spreker. Want als jij daar op de manier staat die helemaal bij jou past – dan ben je altijd op je best.

Workshop is van 15.00 tot 16.30, met aansluitend een na-praatborrel (18.00 uur sluit de locatie)

Let op: De workshop gaat alleen door als er 15 deelnemers zijn. Alle aanmeldingen moeten uiterlijk 24 augustus binnen zijn, want dan moeten we doorgeven of het doorgaat of niet. Heb je je aangemeld, betaald en de workshop gaat niet door dan krijg je het volledige bedrag uiteraard terug gestort.

“Wat een dag. het heeft me erg aan het denken gezet, wat een gave tips ook en hoe waardevol om het gelijk toegepast te zien worden.”

Ik wil niet perse spreken voor groepen, is deze serie dan ook interessant voor mij?

Zeker! Deze tips kan je namelijk ook toepassen bij netwerkevents, wanneer je jezelf voorstelt of zelfs bij verjaardagen. Het gaat erom dat je beter en duidelijker communiceert wat je wilt vertellen. Gebruik je ze niet morgen, dan pas je ze wellicht over een aantal maanden toe. Meestal zonder dat je het doorhebt. Gewoon, omdat je ze nu alvast in je rugzak hebt gestopt.

Weet je hoeveel % van de vrouwen spreken in het openbaar in enige mate spannend vindt?

Maar liefst 95%!! Niet zo gek dus als je iets aan spanning merkt in je lijf wanneer je (bijna) voor een groep staat. Je bent zeker niet de enige! Dat er spanning is, is bijna een gegeven. Wat je daarmee doet, is de keuze die bij jou ligt. Laat je er door tegenhouden of leer je hier mee omgaan om uiteindelijk wel je boodschap te kunnen delen?

Aangemelde leden

Orchidea Kadaruskan, Petra Azzone, Ying Ying Chen, Linda t’Sas, Lineke Kool, Silvana Naipal

Impressie van HALO evenementen

Aanmelden

Workshop Vol vertrouwen spreken voor publiek

Workshop Vol vertrouwen spreken voor publiek