Hoi Angelie, welkom bij HALO! Vertel eens over jezelf, wie ben jij?

‘Brenger van financiële rust’ is de titel die ik mezelf heb gegeven. Ik vind dit goed passen bij het werk wat ik doe als financieel adviseur van MKB ondernemers. Enerzijds omdat ik als financial goed weet aan te sluiten bij de behoeften van een specifieke ondernemer (dat schijnt lastig te zijn voor ‘blauwe’ mensen). Anderzijds omdat ik bijdraag aan verbetering van de financiële situatie van de ondernemer. Dat doe ik door het geven van inzicht in de financiële situatie en door het implementeren van een intuïtieve methode om je geld te sturen. Dit resulteert vaak in meer winst. Maar ook ervaart de ondernemer hierdoor meer rust en zelfvertrouwen.

Verder ben ik ook nog partner van de liefde van mijn leven, moeder van onze 3 kids, snowboard-chick en zo kan ik nog even doorgaan. Als je dat allemaal wilt weten, mag je me contacten.

Waarom ben je begonnen met AHAA advies?

Mijn drijfveren zijn: rechtvaardigheid, zelfstandigheid (en vrijheid), energie (en plezier).

Deze hebben ertoe geleid dat ik (na voor mijn gevoel 100 jaar bij een bank) in 2022 voor mezelf ben gestart. Mijn vader was tot zijn pensioen ondernemer, mijn partner heeft zijn eigen corporate finance kantoor, dus ergens in mijn achterhoofd speelde altijd al dat ik ook wat voor mezelf wilde doen. Maar steeds durfde ik de stap niet te zetten, mezelf voorhoudend dat ik eerst moest weten wat ik dan exact wilde doen. Inmiddels ben ik alweer even bezig en ik ben erachter gekomen dat je soms maar gewoon iets moet gaan doen. En dat je dan vanzelf uitvindt wat werkt voor jou en dat het juist leuk is dat je jezelf en je onderneming steeds verder stuurt in de richting waar je energie van krijgt. Ik had wel een plan, maar dat plan wordt steeds bijgeschaafd. Heerlijk, die vrijheid!

Hoe sluit dit dan aan bij rechtvaardigheid zou je zeggen. Voor mij zit hem dat in 2 dingen. Ten eerste vind ik dat je beloond moet worden voor hard werk en het nemen van ondernemersrisico. Dat is echter geen vanzelfsprekendheid, uit diverse onderzoeken blijkt dat veel MKB ondernemingen het financieel zwaar hebben. Ten tweede ben ik me veel bewuster van onze impact op de wereld nu ik kinderen heb. Hoe onrechtvaardig is het dat we hen deze kapotte wereld nalaten? Ik wil mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van deze situatie.

Vertel eens meer over AHAA advies

De aandachtsgebieden die ik heb binnen AHAA Advies zijn Financiële rust / winst verbetering, Duurzaam ondernemen en het organiseren van Financiering. Wat kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat? Per ondernemer kijk ik wat nodig is om van de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen.

De naam AHAA Advies zegt al wat over mijn aanpak: ‘AHAA!? Zit dat zo?!’ Bij alle aandachtsgebieden gebruik ik de volgende structuur.

  1. Geven van inzicht;
  2. Opstellen van een plan;
  3. Begeleidingstraject.

Dit doe ik alleen, maar niet eenzaam. Ik heb diverse partners waar ik mee werk. Niet alleen omdat het leuk en leerzaam is, maar ook omdat het goed is voor de continuïteit van mijn dienstverlening.

Voor meer details check mijn LinkedIn profiel of mijn website.

AHAA Advies

AHAA Advies

  • Angelie Habraken
    Angelie Habraken
    Brenger van financiële rust