Hoi Mireille, welkom bij HALO! Vertel eens over jezelf, wie ben jij?

Mijn naam is Mireille, ik ben yoga teacher, ademcoach en mentor in bewustzijn. Als ervaringsdeskundige in vertraging beweeg ik jou naar een wereld waarin bewust pauzeren en dagelijks meer vertragen net zo vanzelfsprekend is als tandenpoetsen. In vertraging schuilt namelijk de wondere wereld van meer bewustzijn en verbinding met jezelf. En laat dat net de belangrijkste relatie zijn die je in dit leven hebt.

Waarom ben je The STUDIIO begonnen?

Mijn reis in yoga begon ruim 11 jaar geleden tijdens een coachingstraject in de corporate wereld waar ik als freelancer in marketing & communicatie rondliep. Tijdens die eerste yogales werd ik op slag verliefd. De eerste jaren was mijn yoga- en meditatie practice met name voor mezelf ondanks de uitnodiging vanuit mijn omgeving om les te geven. Het was uiteindelijk een bijzondere en intense gebeurtenis in mijn gezinsleven en vooral de helingsperiode erna op de mat die ervoor zorgde dat ik de overstap maakte van de corporate wereld naar de wereld van spiritualiteit en bewustzijn. En het verlangen voelde de kracht en rijkheid van de verkregen inzichten in mijn leven ook met anderen te delen.

Vertel eens over The STUDIIO, wat is het?

The STUDIIO, a safe haven for a conscious pause. Dé plek waar je mag vertragen, verstillen en diep kunt ontspannen. Een ontmoetingsplek waar alles erop is gericht om bewust te pauzeren en op ontdekkingsreis te gaan in jezelf.

The STUDIIO biedt verschillende privé- en groepslessen, workshops (business), retreats en events op het gebied van yoga, ademwerk, meditatie en stilte. Je kiest wat voor jou passend voelt in jouw ontdekkingsreis om vertraging in je dagelijkse levensritme te brengen. Dit is de plek waar je het bewust pauzeren leert ervaren, erin kunt groeien en tools ontvangt om de ervaringen op een speelse manier door te laten stromen in je dagelijkse leven.