Wie zijn wij

HAL(L)O! , wij zijn Orchidea en Petra. Twee enthousiaste vrouwen die altijd op zoek zijn naar inspirerende projecten waar we energie van krijgen. In 2003 kruisten onze paden zich als collega’s bij een reclamebureau, waar we al snel inzagen hoe belangrijk het was om samen te werken, te verbinden en elkaar te ondersteunen. Dit resulteerde in een jarenlange vriendschap, waarin we onze verschillende achtergronden en ervaringen hebben gedeeld.

Orchidea is overgestapt van de reclamewereld naar de luchtvaartindustrie en ging aan de slag als Campagne Manager bij KLM. Petra koos voor het freelance bestaan en heeft gewerkt voor verschillende grote bedrijven, waaronder ING, ABN Amro, Philips en ook KLM. Samen zijn we uitgegroeid van een duo naar een team van zes fantastische vrouwen. Ons geheim? We helpen, gunnen, inspireren en motiveren elkaar. Want als vrouwen elkaar versterken, gebeurt er iets magisch!

Orchidea Kadaruskan
Petra Azzone

Inmiddels zijn we beiden al jaren ondernemer en hebben we veel ervaring opgedaan op zowel persoonlijk als professioneel vlak. We zijn er meer dan ooit van overtuigd dat niets mooier is dan elkaar helpen groeien als persoon. Want laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal wel eens vragen. Soms op het gebied van werk, want je kunt nu eenmaal niet alles weten. Soms over persoonlijke ontwikkeling of het leven in het algemeen. En hoe geweldig is het om dan een netwerk te hebben waarin je expertise vindt die je net nodig hebt en waar je interessante thema’s kunt bespreken met inspirerende sprekers? En dat is precies waarom we HALO zijn gestart: om elkaar te helpen, inspireren en motiveren. Join us!