Hoi Mirjam, welkom bij HALO! Vertel eens over jezelf, wie ben jij?

Mijn naam is Mirjam en sinds 2014 ben ik mijn vegan baking concept gestart. Naast dat al mijn producten volledig vegan zijn, zijn ze ook glutenvrij, vrij van bloem/meel en is alles op basis van natuurlijke onbewerkte ingrediënten.

Waarom ben je Heavenly Vegan begonnen?

Ik ben Heavenly Vegan gestart door mijn lieve moeder. Zij heeft ouderdomdiabetes en kon op feestelijke gelegenheden weinig tot geen zoetigheden nuttigen zonder dat dit een piek gaf in haar bloedsuikerspiegel.

Aangezien ik sowieso al enorm van bakken hield, ben ik gaan experimenteren met natuurlijke en onbewerkte ingrediënten en suikers, zodat mijn moeder toch wat kon eten tijdens gelegenheden en zo is mijn liefde voor vegan bakken en mijn concept ontstaan.

Wat kunnen we van Heavenly Vegan verwachten?

Alles van Heavenly vegan zijn puur en natuurlijk. Vrij van bloem, geraffineerde suiker, gluten, volledig plantaardig en er wordt alleen gebruik gemaakt van onbewerkte natuurlijke ingrediënten en suikers. Uitermate geschikt dus voor mensen met een lactose- en vegan dieet en die voor pure en natuurlijke ingrediënten kiezen. Ik blijf volop in ontwikkeling met mijn producten en denk mee met de wensen van mijn klanten.

Heavenly Vegan

Heavenly Vegan