Hoi Linda, welkom bij HALO! Vertel eens over jezelf, wie ben jij?

Mijn naam is Linda t’Sas. Ik werk met vrouwen die willen leren hun hoogsensitiviteit te omarmen, om optimaal te functioneren. De focus ligt op hun werk, maar meestal doen alle facetten van hun leven mee. Je hoort tegenwoordig steeds vaker de term burn-on. Juist hoogsensitieve vrouwen kunnen lang en hard doorgaan op wilskracht, terwijl ze opbranden. Vanaf dat moment, of als het niet meer gaat, kunnen ze bij me terecht.

Hoe is jouw reis begonnen?

Vanaf 34 jaar weet ik dat ik hoogsensitief ben. Deze eigenschap was aanvankelijk een gegeven waar ik vooral niet lastig om wilde worden gevonden. Ik heb het
negeren flink wat jaren volgehouden, tot ik met burn-out te maken kreeg. De signalen hierachter drongen geleidelijk aan tot me door: ik mocht mezelf accepteren zoals ik ben. Ik ontdekte hoe ik van mijn hoogsensitiviteit, mijn kennis, werkervaring en persoonlijke stijl een succesvolle combinatie maak, waarmee ik iets waardevols te bieden heb. Hoogsensitiviteit is namelijk als talent in te zetten, als je weet hoe.

Waarin maak jij het verschil voor anderen?

Mijn werkwijze is uniek, omdat ik coaching met meditatie en klank (handpan) doeltreffend combineer. Ik kan luisteren in de breedste zin en snap hoogsensitiviteit. Ik ken de wereld waarin mijn cliënt werkt goed en kan met haar kijken naar de gehele context waarbinnen haar problemen ontstaan. Samen delen en sparren brengt haar op wat ze op kan ruimen. Zo kan ze haar potentieel beter inzetten en juist trots zijn op waarin ze zich onderscheidt. Ik zie haar dankzij mijn coaching de moed vinden om mooie en vaak grote veranderingen aan te brengen in haar leven.

Linda t'Sas

Linda t'Sas