Hoi Emma. Vertel eens over jezelf, wie ben jij?

Mijn naam is Emma van SEM agency. Ik ben (nog) net geen 30 en woon in Amsterdam. Ik ben dol op wandelen met mijn hond en genieten van de Amsterdamse hippe horeca. 10 jaar geleden ben ik in Amsterdam komen wonen voor de studie Communicatiewetenschap aan de UvA. Daar heb ik onder andere mijn huidige compagnon en beste vriendin Suzanne ontmoet. Na mijn eerste werkervaring als Junior PR adviseur bij IKEA Nederland is het ondernemersavontuur voor mij en Suzanne gestart.

Waarom ben je SEM Agency begonnen?

Een grote wens om te ondernemen was er altijd al, maar dat dit avontuur zo jong zou beginnen had ik niet verwacht. Samen met een van mijn beste vriendinnen ben ik in 2018 SEM social gestart. We hadden allebei een kleine 2 jaar werkervaring in Marketing / Communicatie. Bij de zoektocht naar de volgende stap merkten we allebei dat we op zoek waren naar meer uitdaging dan een vaste baan. En daar was het zaadje geplant. Suzanne en ik besloten ons eigen bedrijf op te richten in datgeen waar we voor gestudeerd hadden.

Vertel eens over SEM Agency, wat is het?

SEM agency bestaat uit een team van specialistische marketeers die ervoor zorgen dat jij zichtbaarder gaat worden bij (poteniële) klanten. Bij SEM agency streven we ernaar om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen door ons te richten op datgene waar we het best in zijn: digital marketing. Met een team van in-house experts die gespecialiseerd zijn in verschillende facetten van digital marketing – van copywriting tot advertising en van projectbegeleiding tot design – bieden we een allesomvattende oplossing voor jouw digitale behoeften.

Voor het bedrijf dat klaar is om op te vallen met grootschalig merkbekendheid en gaat voor extra groei. Voor juist dat merk die op geheel eigen wijze zichtbaarheid wilt creëren.

SEM Agency

SEM Agency

  • Robin Maas
    Robin Maas
    Online Business Manager