Meet & Greet

Heel snel kennis maken met andere vrouwen uit het netwerk? Tijdens deze speeddate borrel ben je er zeker van dat je iedereen spreekt.

Aan interessante gespreksstof geen gebrek. Daar zorgen wij wel voor. Met vragen die je uitdagen om razendsnel boven een oppervlakkig gesprek uit te stijgen.

Gastspreker Linda t’Sas

Maar dat is niet alles 🤗. We hebben deze avond een ontzettend leuke extra!
HALO-member Linda t’Sas trapt de avond af en neemt ons mee in het verhaal van haar persoonlijke transformatie: de weg van keuzes, veranderingen, vallen en opstaan, om uiteindelijk te komen waar ze nu is.

Als je bij de kern komt, krijg je andere antwoorden

Haar verhaal is een inspiratie voor iedereen en daagt jou hopelijk uit om je comfort zone even te parkeren tijdens de speeddate. De mooiste gesprekken zijn vaak degene die de oppervlakkigheid ontstijgen. Linda is tegenwoordig transformatiecoach met een specialisatie in hoogsensitiviteit. Je kunt alvast een kijkje nemen op haar site.

Super leuk om je dan (weer) persoonlijk te ontmoeten! Misschien heb je ook wel een uitdagende vraag voor ons die avond 😜

Tickets zijn verkrijgbaar voor €20. Er zijn maximaal 30 tickets, dus reageer snel als je bij de speeddate borrel aanwezig wilt zijn.

 

Informatie

28 november 2023 • 20:00 - 22:00

Het Spoorhuis, Uithoorn

Members only

Aanmelden

Speeddate borrel

Speeddate borrel
Speeddate borrel
Andere evenementen
 • 28 juni • 16:00 - 18:00

  Locatie: Wijnschuur, Nes aan de Amstel

  Met

  ca €35,-

  Een authentieke schuur, midden in de groene Bovenkerkerpolder, die is gevuld met zo’n 800 wijnen van over de hele wereld waarvan een groot deel exclusieve eigen import is.

  Members only

 • HALO Tuesdays

  28 mei • 20:00 - 22:00

  Locatie: nog niet bekend

  Met

  € 20

  Een flinke dosis inspiratie over Branding & Content. Exacte invulling maken we zo snel mogelijk bekend.

  Members only

 • HALO Spotlight

  18 april • 20:00 - 22:00

  Locatie: Nog niet bekend

  Met Angelie Habraken

  €20, incl. drinks & bites

  Angelie Habraken toetst haar nieuwe methode voor een betere en inzichtelijke financiële planning en jij gaat naar huis met praktische tips om goed zicht en grip te hebben op je geld.

  Members only

Foto’s van onze evenementen