Welke kleur geeft jouw jaar extra kracht en glans! Welke kleur helpt je bij je persoonlijke en zakelijke groei? We kennen allemaal de kracht van kleur, maar dat je kleur(en) zo persoonlijk kunt inzetten, was voor ons een ware eye-opener. Een ontdekkingsreis in de wereld van kleur kan leiden tot meer zelfvertrouwen, nieuwe inzichten, meer focus, meer richting en meer inspiratie.

Lineke Kool, Colorful Coach, neemt ons mee in de wereld van kleuren en hoe je die voor je kunt laten werken. Met haar werkwijze maakt ze de kleurrijke verbinding tussen persoonlijkheid & imago, waardoor je letterlijk je kracht kunt aantrekken.

Lineke zal tijdens de avond ook korte persoonlijke sessies in kleine groepjes doen. Dus kom naar de borrel en ontdek meer over jouw jaarkleur(en)!

Informatie

27 februari • 20:00 - 22:00

Toedeloe in Badhoevedorp

Lineke Kool

€20, incl. drinks & bites

Members only

Aanmelden

True colors borrel

True colors borrel
True colors borrel
Andere evenementen
 • 28 juni • 16:00 - 18:00

  Locatie: Wijnschuur, Nes aan de Amstel

  Met

  ca €35,-

  Een authentieke schuur, midden in de groene Bovenkerkerpolder, die is gevuld met zo’n 800 wijnen van over de hele wereld waarvan een groot deel exclusieve eigen import is.

  Members only

 • HALO Tuesdays

  28 mei • 20:00 - 22:00

  Locatie: nog niet bekend

  Met

  € 20

  Een flinke dosis inspiratie over Branding & Content. Exacte invulling maken we zo snel mogelijk bekend.

  Members only

 • HALO Spotlight

  18 april • 20:00 - 22:00

  Locatie: Nog niet bekend

  Met Angelie Habraken

  €20, incl. drinks & bites

  Angelie Habraken toetst haar nieuwe methode voor een betere en inzichtelijke financiële planning en jij gaat naar huis met praktische tips om goed zicht en grip te hebben op je geld.

  Members only

Foto’s van onze evenementen